På teknikfronten

Mina tekniska apparater börjar ge upp. Touchpaden på datorn funkar inte längre att klicka med. Måste trycka på knapparna och ibland när jag ställer ner den så blinkar hela skärmen och ibland går den inte att starta så bra. Okej ibland går den inte att stänga av heller. Ibland hittar han inte usb-portarna...och ljudet har börjat glappa ibland. Håll ut, lilla dator. I alla fall skolan ut. Jag behöver dig. Du är så fin och duktig. Såja kämpa på nu i några månader till.

Mobilisch är inte heller helt hundra. Den glappar också. Har nog tappat den i backen några för många gånger och efter att jag tappade den i betonggolvet i stallet har den inte varit sig lik. Den stänger av sig om jag tappar den från en högre höjd än 20 centimeter, eller om jag sätter mig för häftigt och den ligger i fickan. Men detta är den bästa mobil jag någonsin haft. Tänker INTE ge upp hoppet! Kom igen lilla rackare. Never give up. Never surender.

Dagens plan:

Städa.
Läsa.
Långpromenad med il dogo.
Hämta mamma och pappa efter deras skidresa i Österrike (mamma hämtas gipsad, något har hänt med knät).
Ringa och höra hur det är med mormor. (Tvingade iväg henne till vårdcentralen häromdagen. Hade ramlat och slagit i axeln. Hon såg ojämn ut om axlarna och hade ont. Inga skelettskador men de är oroliga för senor. Ska äta medicin och få sjukgymnastik för att se vad det är. Kanske MR och åtgärder. Hon var glad att jag tjatat iväg henne.)

10 orsaker till varför barn är läskiga

Av Pax.

1. De låter konsitgt. De har massa konstiga ljud för sig hela tiden.

2. De rör sig konstigt. Kan aldrig gå rakt, i samma tempo, på en bestämd linje.

3. De är kladdiga. Herregud min päls!!!

4. De stirrar en rätt i ögonen! Mycket obehagligt.

5. De kan när som helst börja jaga en med en grön krokodil.

6. De kan när som helst dra en i pälsen när man blir klappad.

7. De kan inte låta min svans vara ifred.

8. De kommer springandes mot en och ska klappa. Nej tack. Då ställer jag mig längst ut i kopplet och låter matte skydda mig från de små monstren. Jag fnyser för att verkligen visa vad jag tycker. OBEHAGLIGT!

9. De färdas i otroligt läskiga farkoster. (Barnvagnar)

10. De går helt enkelt inte att lite på. Så otroligt oförutsägbara och spontana.

Okej då det finns två saker att älska med barn. De tappar så mycket gott att äta hela tiden, mums, och de har massa roliga gosedjur som jag försöker sno.

Morgonstund har rap i mun?

Promenad med vovven. Utfodra djuren och migsjälv. Gosstund i soffan. Pax sätter sig riktgit nära och ska gosa men helt plötsligt rapar han mig rätt i örat. Mysigt...

Dagens glädje

Älskar februari för det innebär bokrea! Fyra kilo härliga fynd väntade på mig idag. Efter att ha läst som en tok ett tag nu så hade jag lite torka, men det är alltså fixat nu. Jag började med Hunden av Kerstin Ekman. Har också beställt bl.a. Tjuvarnas stad, Sucka mitt hjärta men brist dock ej, Jag infilltrearade Hells Angels och en bok med noveller av Edgar Allan Poe. Fina lilla bokhög. Nej, nu ska jag nog läsa lite.

Vee Eff U

Dagen spenderades med att läsa på om suicid (förebyggande, sömnens betydelse, sjuksköterskan, depressioner, socialt nätverk etc. etc.) och självskadebeteende (såret, blodet, skorpan och ärret). Jobbiga ämnen men intressanta. Ska på föreläsning på onsdag om suicid, det korrekta ordet att använda eftersom självmord, mörda sig själv, låter negativt. Sedär, lite har jag lärt mig idag. Sammankopplade men ändå inte. Att skada sig själv innebär inte alltid att man har för avsikt att ta livet av sig.

Satt med lite i telefonjouren idag och hade även diskussion om att jobba inom psykiatrin. Jag beundrar människorna som gör det men skulle aldrig vilja eller orka göra det själv. Vilka tragiska livsöden man träffar på. Vi diskuterade även försäkringskassan, jag tänker inte ens gå in på det blir bara upprörd över hur de behandlar människor.

Just nu har jag en katt på magen och en hund på fötterna. Mysigt. Ska släppa dagens praktik nu.


Rapport från landet långsamt

Jo det knallar på. Eller ja, knallar och knallar kryper är nog ett mer passande ord. Låååååångsamt. Har tid och sitta med min uppgift imorgon. Igen. Den är snart klar. Vad ska jag göra då?!

Första dagen på vfu

Intressant men fruktansvärt långsamt. Satt och hoppades att vi skulle få mer att göra imorgon när min handledare sa "lugn, måndagar brukar vara så här stressiga, imorgon har vi inte lika mycket". Det kommer bli låååånga tre veckor.

Imorse var det -26 grader ute. Herregud vad kallt det var.

Rebell?

Polisen gör en massa reklam överallt på nätet om att man ska söka till dem. Jag skulle lätt kunna bli polis. Om jag någon gång tröttnar på att vara syrra. Pappa tror inte jag kan bli det och farfar har minsann sagt att jag får bli vad jag vill utom det. Tjejer ska nämligen inte vara poliser. Längst inne i mig vaknar den lilla rebellen till liv. Klart som fan jag kan bli polis om jag vill!

Blåa män

Är lite rädd för de där blåa gubbarna. Kommer nog drömma mardrömmar. Vilka läskiga ögon.

Promenad

Tror bara det är Pax som fullkomligt älskar detta väder. Han tar fart hoppar in i en snöhög och "simmar" tillbaka till vägen. Bara för att förbereda ett nytt skutt ut i det härliga pudret. Det är knappt han kommer ihåg att kissa.

Bjuder på dagen tabbe: Hmm har snö på skon. Sparkar bort det. BANZAAAAJ. Shit vilken fart Pax fick. Koppel bakom knäna, rumpan i en snöhög, kallt innanför jackan. Skrattade så jag grät. Pax tittade konstigt på mig. Ska du bara sitta där hela dagen?! KASTA MERA SNÖ!

Snöstorm

Reaktioner på morgonens väder:

Pax: Wohooo!!!! Himmelriket på jorden. Booojaaaaaa.

Matte: WTF?! Jag kan ju knappt öppna dörren!

Salsa: Nej, jag går och lägger mig en stund. Försök att inte väcka mig när ni kommer in. Ok?

Nostalgiafton

K. hade musiknostalgi på sin blogg så nu började jag fundera på min musiknostalgi.

Ett tag spelade jag Welcome to the black paradeskivan av My Chemical Romance flera gånger om dagen i över ett halvår. Min kära mor var nog inte så lycklig:



Denna låt var absoluta favoriten ett tag.



Får ju inte glömma Good Charlotte

De får ha med två låtar eftersom jag har så många skivor med dem:
 



Och Simple Plan:

Längst in i mig bor ett litet emobarn som alltid kommer att finnas kvar.



Många glömde men ska leta reda på skivorna nu. Undrar vart jag lagt dem. MÅSTE hitta.

JAG HAR FÅTT JOBB!

Jag har fått sommarjobb som sjuksköterska! Woho! Jag vill dedikera denna sång till mig själv:



Okej det kanske var lite egoistiskt, så till alla underbara vänner också som fått jobb. Fan va grymma vi är!


Om dessa gossar skulle sjunga för mig på alla hjärtans dag...

...då skulle jag nog bli rädd.


Note to self:

Börja använda uttrycket tjingeling oftare. Det låter så hurtigt. Ha en bra dag. Tjingeling!

(Ironi)

Små iaktagelser

Igår när jag och min resekamrat kom till sjukhuset var vi lite tidiga. Så vi satte oss utanför ätstörningsenheten och käkade kladdkakemuffins.

GPS:n berättade idag att jag skulle hålla till höger och körde då in på påfarten till motorvägen. Där fick jag instruktionen att fortsätta ut på motorvägen...som om jag hade något val?! Ursäkta, vänta, ska bara backa lite, sorry, körde fel. Oops.

När Pax får vädring på en intressan doft så travar han med framtassarna för att hinna nosa så mycket som möjligt, MEN han galopperar med bakbenen för att komma fram så snabbt som möjligt. Detta gör att rumpan guppar. Diong, diong, diong. Råkar han sedan stanna mitt i ett bakbenshopp med framtassarna slår han nästan en kullerbytta.

Dagens Salsa: Shit är vattenstrålen blöt IDAG IGEN?! :O

Snubben mittemot som sitter med sin mac ser ut som han sångaren... vad heter han nu...Kleerup!

Shit vad bra det går med hemtentan. NOT! Lite koncentration kanske?

Jösses vad magen kurrar. MAT. GE MIG MAAAAAAT. Nej just det tenta var det.

Tenta, tenta, lalalala ska bara kolla facebook först...


Intervju

Intervjun gick bra. Var nervös, mådde illa, hade hjärtklappning och handsvett men så fort damen som skulle intervjua mig kom blev jag lugn. Hon var så otroligt trevlig och hjärtlig. Håller tummarna. Jag ska få svar senare i veckan så det blir en stirra-på-telefonen-för-då-ringer-den-säkert-fortare-vecka.

Nervös

Shit redan nervös! "Bara" 6,5 timmar kvar till intervjun. GOD!


CV

Fan vad svårt det är att skriva ett CV och personligt brev. Speciellt det personliga brevet. Det låter så hurtigt och platt. Blä vad svårt.

Jag skulle vilja bo...

...vid havet. Tänk att vakna varje morgon och höra det rytmiska bruset från de salta vågorna. Att somna till det mest fridfulla ljud på den här jorden. Det får man inte så mycket av här på närkeslätten direkt. Det näst bästa vore att bo vid en riktigt stor sjö. Att höra vågorna gör mig så fullkomligt lugn och rofylld. Det är nog det vackraste ljudet i världen.

Inne i läskupan

Sedan i julas har jag börjat läsa vanliga böcker mer och mer. Jag är en riktig periodare när det gäller att läsa och just nu har jag et återfall. Sedan nyår har jag läst:

Ljudet av ditt hjärta, nummer tre i twilightserien av Stephenie Meyer.
Så länge vi båda andas, nummer fyra i twilightserien av Stephenie Meyer.
Insidan av Liam Norberg
Karriär och köksbesvär av Sophie Kinsella
PS Jag älskar dig av Cecilia Ahern
Aldrig fucka upp av Jens Lapidus

och igår börjad jag på Dan Browns senaste nämligen Den förlorade symbolen. Älskar verkligen hans böcker. Vill gärna tro att allt är så invecklat, mystiskt och fyllt med symboler som han vill få det till. Har snart läst en tredjedel och har svårt att lägga ner den. Tur att det är bokrea snart så jag kan fylla på med lite nya böcker, mitt lager börjar sina...

Fast egentligen borde jag skriva på mitt CV och personliga brev tills imorgon och börja på hemtentan. Det ska jag göra. Ska bara läsa ett kapitel till. Kanske två....

Funderar på att önska mig en gitarr i examenspresent. Vill så gärna ha en egen stålsträngad för det är bättre ljud i dem tycker jag, men det gör betydligt ondare i fingrarna att spela. Blev sugen i helgen när jag lånade lilla lillebrors. Vore kul att ha en hemma. Tror inte lillbrors var så himla dyr och man kan ju alltid önska. Annars kan jag sno stora lillebrors för han orkar inte stränga om sin så den står bara.

Kan inte fatta att jag snart är färdig sjuksköterska! Jösses. Lilla jag ska ta hand om intet ont anande sjuklingar.

Den här sången får mig alltid på spelhumör framförd av en av mina favoritartister Sofia Karlsson. Så underbar text:


Kalla kårar

Ibland vet man för mycket. Mamma ringde imorse och berättade att mormor vart inne på sjukhuset inatt. Igår kväll hade hon ringt mamma för hon hade obehagskänslor i bröstet (här höll jag på att tappa telefonen för allt jag tänkte var åh nej HJÄRTINFARKT. Fan säg att det inte var det!) Mamma fortsatte och sa att de fikat en stund men det gick över (RING AMBULANS ville jag skrika). Så vi ringde sjukvårdsupplysningen och de skickade en AMBULANS (tack gode gud). Men det visade sig att det inte var något med hjärtat i alla fall. Så nu fick hon en remiss till vårdcentralen. PHEW!

C-uppsats rättad

VG!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ni kanske undrar vart jag får allt ifrån?

Jag har nog ärvt det mesta av pappa.
Blev bjuden på mat hos mamma och pappa. Nämnde att jag var sugen på chokladbollar. Det är bara att göra svarade mamma snabbt. Men jag vet inte om vi har tillräckligt med havregryn. Mamma börjar kolla recept medans pappa tänker till.
"Det beror på hur många du ska göra. Ska du bara göra EN så krävs det ju bara så här mycket havregryn." *Måttar en liten cirkel med tummen och pekfingret.
Tack pappa. Då vet jag. Sedan kan ju alla fem slåss om den.

Sov du lilla videung...

Har precis släckt lampan när jag hör världens duns och ett rassel från skrivbordet. Hjärtat i halsgropen och pulsern skenar. Tänder lampan och ser att Salsa har vällt omkull soptunnan som nu rullar över hela golvet mot Pax leksakslåda (tur påsen var tom).

Salsas reaktion: Woooooow.
Pax reaktion: Aaaaaaaaaaaah den kommer äta upp mig!!!!!! Eller ännu värre. DEN FÖRSÖKER TA MINA BEN!

Pax vågar inte hoppa ner från sängen eftersom papperskorgen kan gå till anfall och Salsa försöker lista ut hur hon ska kunna göra det där igen. Ställer tillbaka den på sin plats och lyfter iväg katten som ska riva den igen. Pax försöker förtvivlat rädda sina älskade ben genom att bära upp dem i sängen. Lovely. Till slut ligger jag, Pax, Salsa, fyra ben, en repleksak och en glitterboll i sängen. Släcker lampan för ett nytt försök till lite sömn.


En tur till mataffären. (Varning för lååååångt inlägg.)

Idag var det dags för veckans matinköp. Såklart att man storhandlar och allt det där. Nåja, som den moderna människa jag är använder jag mig av den ytterst finurliga lilla uppfiningen scanner. Alltså självscanner. Kan ni få detta att gå ihop är ni bättre än jag: Två armar + en scanner + en kasse + en inköpslista + ja vilken hand ska man egentligen plocka varor med? Ligger ju redan en arm minus. Så idag tänkte jag till. Jag tar en vagn.

Klockan 12.13 entrade jag alltså Maxi med min kundvagn (hade till och med en femma att "lösa ut" den med). Efter att ha plockat ut min scanner är det då dags att välja vilken typ av kasse man vill ha. Plast, liten papper eller stor papper. WHAT?! Fröken beslutsångest fick problem redan här. Tar upp listan och börjar fundera: Hmm, jag brukar ta en plast. Kanske ska ta det denna gången med. Nja det brukar ju aldrig räcka. Två plast? Nej visst ja, jag ska köpa kattsand också och då har jag bara en arm kvar när jag ska bära upp det i lägenheten. Hmm liten pappkasse kanske... Fast det förstås jag ska ju köpa rätt mycket grejjer. Och tunga, mjölk, mjöl, ägg m.m. (Fast ok ägg väger väl inte så mycket men de tar upp plats. Så efter de här tankebanorna kom jag fram till det geniala draget att ta en stor pappkasse. Mohaha. 12.19. Sex minuter att välja kasse, ändå ganska bra tid för att vara mig.

Vänder mig om och ska gå in och det säger bara PANG. Satan vad ont det gör i hälen! Får en riktig mördarblick av kärringen bakom en skenande kundvagn. "Ursäkta att DU KÖRDE IN I MIG DÅ! Tant." Plötsligt får jag kalla kårar längsmed ryggraden. OH NO. Jag har valt att besöka mataffären på DAGEN. Jag måste alltså tampas med de galna pensionärerna. Läppen darrar lite och ögonen fylls med tårar. Kom igen Ullis du kan klara det. Tar ett djupt andetag och går in i affären.

Väl inne plockar jag snabbt åt mig mina varor, betalar och går ut... eller inte. Herregud vad mycket brödsorter det finns att välja mellan! Och äppelsorter. Hmm, kanske gröna, nej gula, vänta de röda ser goda ut, eller gröna. Nja vänta, vad är jag sugen på? Tänk efter, hmm. GRÖNA. Japp gröna blir det...men de röda ser ju väldigt goda ut. Jag tar röda. Eller. Fast gula var lägesen... (Det blev röda till slut, riktiga Snövit-äpplen och de var mycket goda).

Om jag vore chokladsås. Var skulle jag då stå? Lite logiskt vid glassen? Nope. Socker, sött, vid sylten? Nej nej. Vid bakgrejjerna? Vet inte hur jag kom fram till det men där stod den inte heller. Måste komma ihåg att köpa jäst (blev inspirerad av E. som bakat bullar idag.). Vänta chokladsås var det. Byter taktik och bestämmer mig för att virra omkring tills jag hittat den. BINGO. Woho. Bevisat: Jag tänker för mycket.

Betalar och går ut. Står en bit bort med bilen och det är ordentligt moddigt så jag beslutar mig för att bära kassen i ena handen och kattsanden i den andra och lämna kundvagnen vid utgången. Tar tag i handtaget på kassen och lyfter. Inget händer. Tar i lite hårdare. Jösses vad tungt det blev. Hehe, oj då. Hur ska jag orka bära den?! Flexar musklerna en stund och kommer fram till att det ska nog gå. Tar återigen tag i handtagen och RATSCH. Problem: Bara ett handtag. NEEEEEEEEEEJ. Mitt vrål ekar över parkeringen när jag står med armarna uppsträckta mot himlen och kameran zommar ut. Nej riktigt så gick det inte till. Suckar och drar med mig kundvagnen över den moddiga parkeringen mot bilen.

Anfådd och aningens förbannad kommer jag fram till den satans bilen som står så in i helvete långt bort från utgången. Mjölken är numera milkshake och äggen halvvägs till marängstadiet. Hoppas inte mjölpåsen skumpat sönder. Lastar in och kör hem.

Varför? Varför? Varför bor jag på tredje våningen utan hiss?! Tar kassen i famnen och börja klättringen uppför Mount Everest, nej förlåt jag menar trappen. Stora problem med att låsa upp dörren men sittandes på huk med kassen i knät svänger dörren till slut upp. Går ner för att hämta lass två, kattsand och ryggsäck, och släpar upp för den oändliga trappen, IGEN. Hem ljuva hem. Gråter en stund av lycka.

SATAN OCKSÅ JÄST!


Salsa apporterar

Lilla buslus.


Never give up, never surender

Salsa buslus i farten igen. Klättrar upp i gardinen och ska leka med min ljuslyckta som hänger i fönstret släpper med gardinen med ena framtassen för att slå till den, tappar taget och rasar ner i backen. Klättrar upp, släpper med ena tassen, ramlar ner i backen. Klättrar upp, släpper med ena tassen, ramlar i backen osv. Ja ni förstår. Hon är smart hon. Min lilla misse.

Ny serie

Jag är en riktig fantasynörd också. I love it. Så nu när det har startat en ny fantasy-serie på kanal sex är jag glad. The legend of the seeker är mycket lovande måste jag säga. Efter första avsnittet vill jag se mer! Tur att de visar del två idag också. Nej nu börjar det.

http://www.youtube.com/watch?v=_kgPCa_NSjc


Vackert

En av de vackraste sångerna jag hört på länge. Speciellt raden Är det nåt jag saknar så är det bara lite mer av dig. Jag har alltid varit svag för Nordman och jag fullkomligt älskar denna låt. Hoppas texten blev rätt för jag skrev ner den själv.

Klar som en stjärna - Nordman

En gång i tiden när dagarna var grå
och solen var förmörkad jag saknade dig då.
Allt kunde hända du fanns där på nåt vis
jag slog mig fram i vrede det har sitt pris.

Klar som en stjärna du fanns i min hjärna,
i mitt hjärta, mitt blod i mitt liv och längs min väg.
Sen fick jag se dig, nu går du bredvid mig
och du står här och värmer och du kan ge mig ro.

En gång i tiden när mörkret slet och drog
och skratten lät som jämmer och nog var inte nog.
Kunde jag drömma en mellan andetag
att nånting skulle hända att natt blev dag.

Klar som en stjärna jag följer dig gärna
vill du lysa min väg och mitt liv så är jag fri.
Sen jag fick se dig så går du bredvid mig
och du strålar och värmer och du kan ge mig ro.

Åh nu kan jag vakna och känna hur du andas bredvid mig.
Är det nåt jag saknar så är det bara lite mer av dig.

Klar som en stjärna jag följer dig gärna
vill du lysa min väg och mitt liv så är jag fri.
Sen jag fick se dig så går du bredvid mig
och du strålar och värmer och du kan ge mig ro.

Klar som en stjärna så går du bredvid mig
och du strålar och värmer och du kan ge mig ro.


Det är dags för fredagsmys!!!!!


Pillat lite i photoshop

Håller på att lära mig detta men om jag gör lite varje dag kanske det kommer lite framsteg? Dagens två bilder. Den första är på fjordingen Ludde. Han var en av de hästar som lärde mig rida. 31 år gammal (det är en respektabel ålder för en häst) och pensionär går han och skrotar i en gigantisk hage tillsammans med en annan ponny. Den andra är Pax, såklart. Måste hitta lite nya motiv snart...

Före:               Efter:



Före:                         Efter:


Disneyjunky

Funderar på att låna ett barn någonstans och gå och se denna. Äntligen en äkta disneyfilm. Precis som när man var liten.


Roomservice

Kollar på roomservice. "För att rädda förhållandet måste vi göra något åt lägenheten" typ. Jag kan inte så jättemycket om förhållanden men om det handlar om att man har en snygg lägenhet eller inte kan det inte vara så mycket att hänga i julgranen känns det som. De verkar som att förhållandet kan behöva lite jobb då också och inte bara lägenheten...

Nobody said it was easy

Vaknade imorse. Ingen ro att ligga kvar, upp och ut. Stressar redan över dagen, allt som borde göras, allt som måste göras. Stressar mera. Ingen matlust äter en knäckemacka och dricker ett glas mjölk. Startar datorn och TVn som lite distraktion. Klockan rusar framåt. Får panik. Ringer några samtal. Upptaget. Svarar inte. Orkar inte ringa igen. Hyperventilerar när jag tänker på framtiden. Fan låt bli det, intalar jag mig själv. Vankar runt i lägenheten. Fan vad liten den känns. Kan svära på att väggarna rör sig. Pax traskar efter fram och tillbaka, andningen känns lite lättare efter en stund.

Värmer lunch, sätter mig och äter. Det går inte att sitta ensam med känslorna i köket. Sätter mig i soffan och slår på TVn igen. Halvtaskig komediserie. Perfekt. Fan reklam zappar frenetiskt runt för att hitta något annat att titta på. Plugga är perfekt, kräver all uppmärksamhet för att man ska få ut något av det. Så mycket att göra i lägenheten, orkar inte. Dåligt samvete.

Går till mamma och pappa. Sätter på masken först, lilla fröken perfekt. Pappas svar på alla problem, det löser sig nog. Mamma blir irriterad om jag inte kan berätta varför jag mår dåligt, speciellt om jag börjar gråta. I min familj ska man inte må dåligt känns det som ibland. Får dåligt samvete av att jag tänker så. Jag älskar mamma och pappa över allt annat. Så tacksam för allt de gjort.

Tur jag tog med en skolbok för fasaden är nära att spricka några gånger. Äter mat och pratar om dagen. Nej jag har inte gjort något speciellt, allt är bra. Går hem igen. Fan vad ensamt det blev. Pax gör något han inte får. Blir tokig på honom. Får dåligt samvete igen, förlåt gubben. Tårarna bränner, varför är det så svårt att trycka ner dem? Jobbigt att andas och pulsen hammrar på. Vill bara sova men ingen idé att lägga sig nu. Kommer ändå inte somna. Skönt med sovmorgon imorgon. Har redan gjort en lista i huvudet med saker jag borde göra, som jag antagligen kommer stressa över imorgon när jag inte gör dem. Skrattar till åt mig själv. Så jävla patetisk.

Coldplays låt har fastnat i huvudet, speciellt en rad "Nobody said it was easy". Känns lite bättre att skriva av sig. Frågan. Publicera eller inte?


Blöt boll

Salsa:
Hmm. Jag ska nog lägga min glitterboll i vattenskålen. Titta vad den guppar. Hmm, hur ska jag få upp den? Tack matte. Men gud den är ju BLÖT! Nej nu vill inte jag leka med den. Usch vad äckligt.


Aha aha aha

Har börjat "designa" min blogg. Har hittills lyckats ändra profilbild. Hehe. Nöjd. Det tog "bara" 10 minuter och då var det ändå bara att välja en bild...Tog ett tag att lista ut men nu finns den där att beskäda. Ser ni uppe till höger. Coolt.

Lite valpbilder på Pax

Vi pratade om valpbilder idag på Pax så här kommer några:

(Pax ligger överst)

Radio gaga

Försöker ratta in frekvensen på radion men det brusar bara. Vrider lite åt höger hörs lite bättre men inte bra. Vrider åt vänster nej det blir inte heller bra. Står och micklar så fram och tillbaka en stund men blir asirriterad på det j*vla radiohelvetet. Blir arg och vrider till ordentligt. Oj vad högt det blev! Hehe kanske ska vrida på frekvensratten istället för volymen. Hehe. Oops.

RSS 2.0