Pax



Haha jag vet att det börjar bli läskigt men jag älskar den här bilden. Han frös ju! Vad skulle jag göra?

Jag är kär!

Och den nya kärleken heter Mamma Mia! filmen. Så underbart bra jag satt på bion och bara log hela tiden :D En film man blir riktigt, riktigt lycklig av. 10 plus av 5!


20

Jaha då var man gammal då ;) Började dagen med att packa på jobbet :( efter en lite födelsedagsdans i ren glädje klockan tolv. Världens underligaste kille skulle visa oss hur man packade...Sedan tog materialet slut och vi fick gå tillbaka till våran ordinarie arbetsplats. Vi hade ingenting att göra överhuvud taget så jag spenderade tiden med att lyssna på mitt bokband. Det börjar bli spännande.

Klockan 06.30 stupade jag i sängen efter 12 timmar på jobbet (fy sjutton vad segt det är att jobba så länge!). Kl. 13.00 blev jag väckt av Pax. En ryggmassage i form av glädjeskutt blev det och så grävde han lite i håret. Aj! Det första jag gjorde var att starta datorn och sätta på en skiva. Jag bestämmer musik hela dagen :D Sedan valde jag mellan macka och lasagne. Lasagnen vann även om det är lite maffigt att äta när man precis vaknat. Träligase med att jobba natt är att det är svårt att äta på bra tider.

Nu ska jag baka kladdkaka, med elvisp :D Sedan blir det smörgåstårta ikväll som mamma och mormor gjorde igår när jag sov. Utan bostongurka :D Sedan kommer hela tjocka släkten runt 18.

Pax goes Pumba



-När han var ett vårtsvinsbarn.
-När jag var ett vårtsvins BAAAARRNN!!!

Lägenhet

I går var jag och tittade på en lägenhet. Hur fin som helst, ljusgröna tapeter och träfärgad plastmatta. Läget är helt super, precis vid stationen och mataffären och nära till mamma och pappa. Men det finns ett minus, nämligen att den ligger på andra våningen med stans enda nattklubb på bottenvåningen :( Killen som bor där säger att det hörs ju på fredag och lördag kvällarna så nu vet jag inte hur jag ska göra!

RSS 2.0