Dagens läxa

Gå inte igenom nässelsnår! Det var en dum idé, dessutom har jag gjort det två gånger nu. Första gången i kortbyxor AJ. Andra gången i långa linnebyxor, det hjälpte dock inte utan det brände igenom...

Vilken skandal!

Fyra dopade av hoppryttarna. Jag är helt chockad. Norska Tony Andre Hansen som var med och tog lag brons för Norge är disskad. Stackars Norge, det var ju en sådan sensation när de tog sin historiska medalj. Jag fattar inte hur man kan göra så mot ett försvarslöst djur! Irländaren Dennis Lynch på otroligt fina Lantius som även jag hade som favorit innan. Var det alltså därför hästen hoppade så bra? Den fjärde ryttaren är Bernando Alves från brasilien. Så himla tråkigt.

Hejja Stein Endersen en annan av ryttarna i det norska laget som red en felfri ritt i första ömgången av de individuella tävlingarna. Hoppas han kan ta tillbaka lite av Norges heder.

Annars håller jag tummarna för Rolf-Göran Bengtsson på Ninja la Silla. Kom igen nu, ni kan!


Sommaren

Tänktesummera ihop sommaren hittills, eftersom att det känns som att den redan är slut. Som vanligt är ju underbart alltför kort...

Jag har tillbringat mesta av tiden på jobbet. Jag jobbade femskift på en bullrig fabrik, tror att jag kan ha fått lite lätt tinnitus. Så fort det blir tyst hör jag fortfarande ringningar i öronen. Jag tyckte ändå jag var rätt så duktig som köpte öronproppar, skulle ha använt dem ännu mer. Jobbade femskift och det gick riktigt bra fast det är riktigt jobbigt att ställa om från natt till dag igen. Det suger också att jobba tolvtimmars pass vilket vi gjorde på helgerna 06-18 ena helgen och 18-06 den andra. Det ända man han med var att sova, äta och jobba. Fast om vi hade jobbat åttatimmars pass hade vi ju fått jobba tre helger av fem istället för två.

Semester. Ja vilken semester? Var på Liseberg...det var väl allt. Ska till stockholm också över dagen på onsdag.

Utställningar blev det två stycken. I en av dem vann Pax sin klass och i den andra hade han för långa ben och kom trea. Jag är riktigt nöjd för han fick jättebra kritik i båda.

Det har inte blivit så mycket foto heller. De dagar jag vart ledig har jag inte orkat eller så har vädret ställt till det. Gjorde ett försök igår...hann bara komma till skogen så kom regnmolnen och solen försvan...typiskt. Blev några halvtaskiga bilder ändå bara för att.

Skolan. Ja det är ett stort irritationsmoment. Missade ett prov och skulle ju göra omtenta nu i veckorna...trodde jag. Trots att jag ringt hela sommaren och pratat med folk som inte hade en aning om vad det var för prov jag pratade om gav jag inte upp. Till slut kom jag fram till rätt person som ÄNTLIGEN var tillbaka från semestern. När jag frågade om anmälan skrattade hon nästan. "Ja du det är lite för sent att anmäla sig nu" sa hon spydigt. "Provet är på lördag", jag ringde på torsdagen. Jag var väldigt upprörd tillbaka "men jag har ju inte kunnat anmäla mig! Det har inte legat någon tenta på blackboard!" "va hade du för personnummer ska jag titta" sa hon. "Nej jag ser här att du inte kunnat gjort det..." Min värld rasade kan jag meddela "Nehej" sa jag lite chockat. "HAr du läst på något då?" "Nej" svarade jag och skämdes lite. "Nej då kan du ju inte göra den på lördag även om vi gör ett undantag..." "Du kom in till mig första veckan så ska vi ordna så du får skriva den i nästa omgång" sa hon. "När kommer den att vara då?" undrade jag. "Tja i mitten av september någon gång..." Jag ville bara skrika men tackade för det och la på. Det är alltså ett gäng inkompetenta, snorkiga idioter som håller min framtid i sina händer! Hon verkade inte bry sig alls. Ok det kanske inte är hela världen men nu får jag skriva omtentan samtidigt som jag ska försöka lära mig massa andra saker istället för att redan ha den klar. Suck. Tror jag ska bussa min folkilskna kanin på dem.


RSS 2.0