Lååång dag

Har jobbat idag från 06.00-14.00. Trodde hela tiden att klockan var mer än vad den egentligen var. Kl var bara 9 och jag tyckte den kändes som 11 minst.

Inte världens bästa dag idag heller. Backade på en stolpe när jag kom till jobbet, både bilen och stolpen klarade sig, det var mer en touch egentligen. Sedan höll jag på att bli påkörd av automattrucken. Jag klev rakt ut i gången utan att titta i speglarna så Anders skrek rakt ut. STOPP! Alla vände sig och tittade och jag fick springa undan för att inte bli träffad. Jag lyckades även krympa locket till matlådan. Det var tydligen inte gjort för att ha i mickron så nu passar det inte längre...oops. Resten av dagen gick dock bra tills jag skulle gå hem och glömde matlådan (den med förkrympta locket) i matsalen. Bara att gå tillbaka över hela fabriken för att hämta den, vi sommarjobbare har fått skåp så långt från min arbetsplats man kan komma. Suck.

Nu ska mamma och jag till IKEA. det ska bli roligt. Hoppas jag klarar mig helskinnad dit bara.

Midsommar

Jaha då har man vart i Rättvik och firat midsommar. Där vet dom verkligen hur man firar midsommar. Lite skillnad på midsommarfirandet Sannahed... Det var folkdräkter, fioler, nordsvenskar (hästar), 711 miljoner midsommarstänger, blommor, vacker natur och precis vid Siljan. Jättekul och vackert. Ska försöka lägga upp lite bilder när jag lagt in dem i datorn, tog väl sisåder 400 kort. Älskar att fota, återstår bara att se om de blev några bra ;D

Denna vecka ska jag jobba förmiddag mån-fre. 6.14 Suck måste gå upp vid fem. Det är för tidigt, sex går rätt så bra att gå upp men fem är ju mitt i natten! Aja nu ska man väl inte gnälla för mycket. Man får ju betalt :)


Update

Har nu spenderat 5 dagar på sommarjobbet. Hur tråkigt som helst! Det ända man gör är att fylla på linorna. Man plockar ut rullar från lagret och plockar in dem i minilagren på "golvet". Var fjärde timme fyller man på dem. Innan sommaren är slut kommer jag vara grym på att skanna komponentrullar.

Har fått skåp 3277 som är helt logiskt placerat mellan 3278 och 3284...de tog lite tid att hitta det.

Mitt ID-kort har damp. De funkar i dörrarna men när jag ska stämpla in och ut måste jag dra det 7-8 gånger innan man får "tack för stämplingen". Samma kod som förra året. Tack. Tyvärr är det även samma bild...

Vi är just nu en bil kort. De ställer till det lite. Pappa hade närkontakt med ett rådjur med v70n som fick motorhuven ihoptryckt, kylaren paj och den rök lite mystiskt. Men allt gick bra med pappa och brorsan och det är ju huvudsaken. Så nu blir det volvo 740 på semestern. Pax är helnöjd för han får ligga i baksätet  med bilsele på.

Pax växer så det knakar. Inte så mycket på höjden men han börjar bli lite biffig och med ganska djup bröstkorg. Han kan redan hoppa rätt högt. Skulle vilja prova på freestyle med honom i framtiden. Det verkar hur coolt som helst!

Är djurvakt åt moster fredag till tisdag. Katt, kanin, fågel och häst står nu under mina vingar. Hur kul som helst.

Har inte ridit på över två månader men det gick jättebra idag. Fast hon var lite tjurig när hon precis skulle ner på tygeln. Hon är lat så då börjar hon bråka istället, försöker smita undan genom att springa iväg och slänga med huvudet. Men sedan när hon väl går på tygeln går hon hur stadigt och fint som helst. Får se hur det går imorgon, då ska jag rida lektion.


Vackert

Vi sjöng denna i skolkören en gång. Bland de vackraste sångerna som finns. Enligt mig i alla fall.

Härligt

Mamma och morbror får behålla jobben! Hoppas båda mostrarna får det med. Håller tummarna för dem och för pappa. De har varslat på hans jobb med! Suck.

Pax the Flying Dog



Lyckades fånga Pax mitt i språnget. Pappa  och lilla lillebror tittar på :D

Bal

Ja balen var ju för ett år sedan men häromdagen pratade vi om mig i kläning så här kommer bilder från då :D


Här ser man färgen lite bättre tycker jag.

RSS 2.0