Where have all the toffsar gone?

Vad är det egentligen för svart hål som äter upp mina hårsnoddar? Mina kära toffsar bara försvinner hela tiden. Ena sekunden sitter de runt handleden och i nästa är de borta. Ta till exempel imorse. Jag gick upp, klädde mig, åt frukost och allt det där. Sedan hittade jag två riktigt bra toffsar med mycket gummi i. Här skulle flätas. Satte dem runt fingrarna för de var för små för handleden. Dock kom jag på att salladslådan inte var klar så jag hällde salladen i en burk och la den i en kasse tillsammans med matlådan. Jag ställer mig framför spegeln och ja, som ni kanske förstår, toffsarna är bort. Nåja så svårt kan de ju inte vara att hitta, hade dem ju nyss. Letar i köket, i kassen, i badrummet, i vardagsrummet och sovalkoven. Letar i salladslådan och i ryggsäcken. Kollar fickor och skåpet där toffsarna ska ligga men icke. De var och är spårlöst borta.

Har funderat på gåtan hela dagen och kommit fram till tre olika lösningar:

1. Jag har lagt dem på ett jättesmart ställe så jag ska veta precis vart jag har dem. (Mest troligt)
2. Jag har lagt ifrån mig dem och en viss liten Salsa har snott dem och lagt dem i ett nytt förråd. (Ganska troligt)
3. Jag råkade slänga ut dem tillsammans med gladpacken som var över salladen. (Jag kan väl inte ha SLÄNGT mina bästa toffsar?!)

Har letat på alla mina och Salsas smarta ställen och inte hittat dem. Soporna slängde jag ut i morse och jag är långt ifrån tillräckligt desperat för att kravla ner i sopkärlet och leta. Så nu har jag bara trasiga halvdåliga toffsar kvar. Därför vill jag tillägna denna sång till alla förlorade toffsar därute:


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0