Man lär så länge man levar

Det är mitt nya motto.

Tips nr 1: Om skärbrädan är smutsig och man ändå vill ha en kiwi, diska skärbrädan! Försök inte att skära den i luften. Den ena halvan hamnar ändå bara på golvet plus att fingrarna är nära att stryka med...

Tips nr 2: En luktfri kyl. För att uppnå detta rensa ut allt som det har börjat växa saker på samt det som luktar allmänt skumt. Ex. gammal tonfisk och luden korv.

Tips nr 3: En luktfri lägenhet. Släng ut soppåsen som du slängde de illaluktande maten i. Annars kommer hela lägenheten att lukta gammal tonfick och sur korv. (Om det nu var det man råkade slänga)

Tips nr 4: Två staplade våningar i diskstället räcker. Ger man sig på ett tredje lager kommer det troligtvis resultera i diverse skrammel och kras. (Tur att jag bara hade staplat plastburkar i änden...)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0